Wat is EFT Stresscoaching?

Emotionele Freedom Technieken (EFT), ook wel bekend als 'tapping', is een krachtige vorm van stresscoaching die gericht is op het vrijmaken van emotionele blokkades. Het is een fantastisch middel om in korte tijd weer goed te kunnen functioneren. Door zachte klopbewegingen op specifieke meridiaanpunten op het lichaam te combineren met het focussen op emotionele stress, kan EFT helpen bij het verminderen van angst, spanning en andere negatieve emoties. Hoewel EFT vaak direct verlichting biedt, is het ook verstandig om de onderliggende oorzaken van stress aan te pakken voor blijvende resultaten.

 

EFT in een re-integratietraject

EFT is effectief gebleken bij een breed scala aan stressgerelateerde situaties, waaronder angststoornissen, fobieën, traumatische ervaringen, emotioneel trauma, en zelfs fysieke pijn die verband houdt met stress. Deze techniek kan ook worden toegepast om zelfvertrouwen op te bouwen, prestaties te verbeteren en negatieve gedragspatronen te doorbreken. De veelzijdigheid van EFT maakt het een waardevolle tool voor het herstellen van emotioneel welzijn en veerkracht.

Hoe te Beginnen met EFT Stresscoaching?

Wil je beginnen met EFT stresscoaching? Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens onze sessies zullen we samen de specifieke stressfactoren verkennen die je ervaart en doelgericht werken aan het verminderen van deze stress met behulp van EFT. Of je nu worstelt met werkgerelateerde stress, angstgevoelens of andere uitdagingen, ik sta klaar om je te begeleiden naar een staat van meer rust, balans en emotioneel welzijn. Start vandaag nog jouw reis naar een stressvrij leven met EFT!

Toepassing EFT 

  • EFT kan in coaching setting toegepast worden 
  • Verder is online coaching goed mogelijk 
  • Daarnaast is het een mooi zelfhulpmiddel waarmee de cliënt het stressniveau blijvend onder controle kan houden.  

 

EFT in de re-integratie (i.c.m. systemcoaching) 

1 sessie € 100,- ex btw 

5 sessies : 450,- ex btw 

10 sessies: 850,- ex btw 

1 sessie duurt 60 min 

Indien een opdrachtgever meer medewerkers wil laten coachen, kunnen we een afspraak maken waarbij we ook een handige locatie kunnen afspreken indien Zeewolde niet haalbaar is.